V Prešove medzinárodná šou na dvoch kolesách Wild Bike Day

25.07.2005 Celý región

Prešov 25. júla (TASR) - Na parkovisku pred mestskou halou v Prešove sa v nedeľu 31. júla uskutoční veľkolepá medzinárodná šou na dvoch kolesách pod názvom W...
Prešov 25. júla (TASR) - Na parkovisku pred mestskou halou v Prešove sa v nedeľu 31. júla uskutoční veľkolepá medzinárodná šou na dvoch kolesách pod názvom WILD BIKE DAY 2005. Celodenná akcia, so začiatkom už od 8.30, bude pozostávať zo súťažnej a nesúťažnej časti.

Pretekári sa v rámci jedného z podujatí majstrovstiev SR v supermoto predstavia v štyroch kategóriách: do 450 ccm, Open, Hobby a Skuter, poslednou kategóriou sú juniori. \"Dovedna uvidíme okolo 35 vyznávačov tohto zaujímavého športu. A možno aj niekoľko najmenších chlapcov na mini motocykloch, ktorí už tiež čo to dokážu na svojich strojoch, \" povedal šéf organizačného štábu a prezident Wild Horsies MC Slovakia, Ľudovít Antol. Podobne ako vlani, aj tentoraz by mali byť veľkými lákadlami pre prítomných vystúpenia svetoznámych kaskadérov z Českej republiky, Jozefa Sršňa a Mirka Lisého. Prvý je držiteľom troch svetových rekordov, napríklad v jazde na prednom kolese rýchlosťou 234 km/h. Druhý je 11-násobným majstrom ČR v triale a ako jediný na svete skočil na motocykli z mamutieho skokanského mostíka v Harrachove. \"Také divadlo, plné adrenalínu, sa nevidí každý deň. Myslím si, že kto príde, nebude ľutovať. Okrem tohto sa predstavia v rámci exhibičných zoskokov aj parašutisti, takže o zábavu bude postarané a nikto nebude odchádzať domov sklamaný, \" dodal na záver Ľ. Antol.
 

Vyberte región

mark